Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВУ нас кризата с коронавируса се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВУ нас кризата с коронавируса се
Коментари Харесай

Евродепутат за коронакризата у нас: По-зле от това не може да бъде

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

У нас рецесията с ковид се ръководи зле, защото е функционалност от имиджи на властта. В първите седмици Бжорисов даваше напоителни конференции, в които обясняваше, че се оправяме най-добре. Внушението беше за Борисов, който ви пази, Борисов, който пази вашето здраве. По Великден като стана националното преселение, тъй като хората се върнаха по родните си места, стана Борисов освободителя, тъй като тогава това му носеше точки. През лятото изобщо спряхме да управляваме рецесията. Реално в този момент сме към най-печалните равнища в Европа във връзка с смъртността и разпространяването, защото загубихме надзор над процеса. По-зле от това не може да бъде. 

Това разяснява в ефира на бТВ евродепутатът Иво Христов.

Поради функционалността си президентът Румен Радев не може да оглави партия. Тъй че и при най-хубаво предпочитание не би я оглавил. Той може да е морална поддръжка на опция на сегашната власт, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР